fredag den 2. august 2024

Camino Portugues: AirPorto Hostel - desværre en advarsel !!!!

Skal du på Camino Portugues eller på en anden Camino via Lufthavnen i Porto, synes jeg, at  jeg skal  give følgende information om mine egne oplevelser med AirPorto Hostel, der ligger på selve caminoen kun ca 20 minutters gang fra Lufthavnen. AirPorto Hostel benyttes af en del pilgrimme til og fra Caminoen, hvilket jeg også selv har gjort tidligere. Derfor følgende:

I begyndelsen af juli i år, 2024, begyndte jeg på en lille sommerpilgrimstur af Camino Portugues fra Porto Lufthavn mod Santiago. Ideen var at tage omvejen/ekstraturen af Variante Espiritual og efter afslutning i Santiago at tage til Porto Lufthavn; overnatte i  AirPorto Hostel, fordi fly mod København går meget tidligt. Jeg blev desværre skadet allerede på andendagen af min tur (forvridning af knæ og ben), hvorefter jeg skyndsomt tog hjem igen.

Læs eventuelt min historie om uheldet og hjemtransporten her:   http://www.jakobsvejen.dk/2024/07/casmino-portugues-tvunget-hjem.html

Min tidlige hjemtur og flytning af flytid betød nogle afbestillinger: a) Pension i Santiago (ingen problem) b) Alsa-bus Santiago Porto Lufthavn (ingen problem - pengene kom retur i løbet af få dage. c) Afbestilling af overnatning i AirPorto Hostel (desværre et problem). Jeg skrev til dem, den 8. juli og afbestilte overnatning til den 16. juli (altså i god tid) og bad om 44 euro retur. Som de reklamere med kan lade sig gøre på deres hjemmeside. Det første svar lød helt normalt: 

I sent the information to my boss and we will proceed with refund. If at the end of this week you don't receive it please contact me again. 

Bedst regards Reception

Men pengene er desværre stadig ikke kommet. og jeg får ingen svar på mine rykkermails. Indtil videre er jeg altså blevet snydt for 44 euro. Derfor: Snyder AirPorto Hostel mig, kan de måske også snyde andre pilgrimme !!!!!!


Ingen kommentarer:

Send en kommentar